heading-logo

Декорация

Всяко местенце може да се превърне в най-уникалното кътче на света стига да бъде подбрано и декорирано с любов и професионализъм.
За декорацията сме се доверили на водещи дизайнери и изкусни флористи, които с усет и перфекционизъм ще се погрижат за това обстановката да бъде впечатляваща.

Декориране на сватбената зала

Без значение дали това е китно ресторантче или величествена резиденция след като там ще бъде вашата сватба ние ще ги превърнем във вашето приказно място. Сватбената трапеза, сладък бар, масите за гостите, вази, стъкленици, свещници и всичко необходимо за предпочетеният стил.
-булченските букет, декорация за кола, букетите за залата, бутониерите, сет за венчавка, гълъби и още хиляди неща които ще довършат визията на вашата сватба до съвършенство.

Тематични сватби

Темата на вашата сватба е свещена. Тя е съобразена с вашата същност, афенитет, култура или мечта. Сватбата ви може да бъдe:
горска сватба, морска сватба, сезонна сватба, ретро сватба, винтидж сватба, традиционна българска сватба, коледна, арабска и още много други теми или идеи. Със същата прецизност ще аранжираме вашият дом, офис или събитие, в различни по стил и мащаб декори.