heading-logo

Изнесен ритуал

Представете си да сключите граждански брак на любимо място или сред природата или там в ресторанта пред всички ваши близки и приятели. Представете си в първите минути от вашият брак да бъдете заобиколени от великолепна декорация в любимите ви цветове, да звучат ‘онези’ мелодии, да се чуят любими фрази и цитати или ваши думи и да избягате от рамките на ритуалната зала. Вашият сватбен водещ ще подготви сценарий, съобразен с желанията ви и приказката ви ще има уникален старт.
Сватбена агенция Гленкора може да ви осигури, както служител от общината, така и актьорски вариант, като ще ви асистираме при подаване на необходимите документи за граждански брак и венчавка.

heading-logo

Посрещане в ресторант и други сватбени ритуали

При ангажиране на сватбен водещ от агенция Гленкора, ви предлагаме няколко пакета за ритуалите по посрещането и останалите важни моменти в ресторанта.

СРЕБРО

лв.
350
За цялото събитие
Водеща ангажирана за всички ритуали в ресторанта в рамките на 5 часа

ЗЛАТО

лв.
530
За цялото събитие
Водеща за изнесен ритуал, посрещане в ресторант и всички останали ритуали в ресторанта в рамките на 5 часа

Платина

лв.
850
За цялото събитие
Водеща и танцов състав за изнесен ритуал и всички ритуали в ресторанта в рамките на 5 часа 

Диамант

лв.
1350
За цялото събитие
Водеща, танцов състав, звук и светлина за изнесен ритуал и всички ритуали в ресторанта.**

 

**При услугата “ДИАМАНТ” се подготвя уникален сценарий със танцов състав звук и светлина, като младоженците се ангажират с репетиция. Така вашата сватба се превръща в представление с което буквално ще шашнете своите гости и, в което вие сте главни герои! Ще се почувствате като в приказка, ще ви побият тръпки от удоволствие и няма да искате този миг да свършва. Гарантираме ви преживяване, което ще остане в сърцата ви като един от най-специалните мигове в животът ви.
Във всички пакети ритуалите могат да бъдат с различна тематика в зависимост от вашият афинитет или култура, (тематични сватби) и на чужд език.

Във всички пакети ритуалите могат да бъдат с различна тематика в зависимост от вашият афинитет или култура, както и на чужд език.