heading-logo
AQUA WEDDING GARDEN

Едно Магично Място За Сватби Събития и Летен Релакс

Само на 40 км от Пловдив, в уединената красота на гористата местност “Адата” край град Първомай, се е сгушил комплекса “Първомай аква”. Като приказен оазис в центъра на Tракия, мястото впечатлява с елегантност, комфорт и предлага на посетителите си изключително убежище и бягство от забързания живот и градската суматоха, Със благоприятната си локация, удобния достъп и изчистения си модерен ландшафт, “Първомай аква” бързо се превръща в предпочитан избор за провеждане на събития и релакс, за тези които ценят елегантността в съчетание с природната красота.

 

Сватба в Първомай Аква

Aqua Garden Wedding Parvomay

Ако сте мечтали за сватба сред природата, ако искате фотосесия в гората или край басейна , ако държите на качествена и вкусна храна, ако искате сватба без ограничения и координирана от професионален сватбем агент…. значи сте на точното място и трябва да направите запитване веднага защото ще заемат датата ви 

Релакс в Първомай Аква

Parvomay Aqua Pool & Relax

Ако напрежението ви идва в повече, ако желаете спокойствие и птички да пеят покрай вас докато си пиете питието , ако децата ви са жадни за простор и търсите прохлада през летните жеги, и всиччко това съчетано с чаша топ кафе, освежаващи напитки и вкусна храна , тогава резервирайте своя релакс, защото ще заемат местата.

heading-logo
Aqua Wedding Garden

Сватба Сред Природата

Комплексът разполага с градина с внушителни размери, с над 800 кв. тревни площи. На ваше разположение са 3 обособени зони за сватбена церемония, с “wellcome drink “ кът в близост до тях.  Можете да сключите брак в присъствието на вашите гости. под палмите на брега на басейна, под сянката на високите тополи или пред арката на просторната ни поляна Капацитета на градината е над 500 гости , а при лоши метеорологични условия на ваше разположение е луксозна сватбена шатра с капацитет до 150 гости оборудвана и декорирана подходящо. Модерният дизайн на басейните и градината , както и гористата местност в близост до комплекса, позволяват за разнообразни по своя стил сватбени фотосесии, а отдалечеността от населено място дава възможност за гъвкавост в продължителността на празникът ви.

За конфорта и координацията в сватбеният ви ден ще се погрижи професионален сватбен агент с над 20 годишен опит в сватбеният бизнес. 

 

aquaweddinggarden

Церемония на открито

Пред всички ваши гости photo
Кажете "ДА"

Пред всички ваши гости

Кажете ”ДА” пред всички ваши гости, като изберете една от нашите зони обособени за изнесен ритуал. Можете да сключите брак под палмите на брега на басейна , на просторната ни поляна или под сянката на високите тополи. За ваше още по-голямо удобство разполагаме с няколко вида сватбена арка, ритуална маса и  столове за вашите гости. 

Пакетна цена на ритуален сет

690 лв

G0

Wellcome Drink

ДОБРЕ ДОШЛИ photo
Посрещнете вашите гости с коктейл за

ДОБРЕ ДОШЛИ

Ще посрещнем вашите гости с коктейл за Добре Дошли с чаша вино, свежи домашни лимонади,  коктейли  и дребни хапки избрани от вас, подредени и тематично декорирани и разположени в близост до избраната зона за ритуал. Разполагаме и със зелена вертикална стена за 120 чаши, дървен външен бар и коктеилни маси. Разгледайте подробно нашите предложения за коктеил в сватбената ни брошура.

Пакетна цена на сет ''Добре Дошли"

120 лв

Цени и Пакети

Всеки Делник

ПАКЕТ БИЖУ
59.00 лв
Всеки делник можете да се възползвате от отстъпките ни в пакет Бижу, и от комплиментите, които сме ви подготвили.

УИКЕНД ЛЯТО

ПАКЕТ ЕЛЕГАНС
99.00 лв
При минимален брой гости от 100 човека получавате ексклузивен наем на комплекса за уикендите от 01.06 до 01.09

Планувай на воля

СВАТБА

Планувай на воля своята мечтана сватба при нас. Нашата градина е райско място ,което ще постави приказно начало на вашата история.
read more

СЕМЕЕН ПРАЗНИК

Всеки ваш празник, абитуриентски бал, юбилей, рожден ден и др. ще бъде експлозия от чувства и емоции в близост до природата и под вълшебното възействие на водата.

ДЕТСКО ПАРТИ

Да тичат на воля по поляната, да се планцукат в детския басейн е един малък празник за малчуганите. А вие можете да си пиете освежаващия коктейл и да им се радвате, докато ние им приготвяме лакомства. Попитайте ни за нашият детски пакет.

РЕЛАКС КРАЙ БАСЕЙНА

Избягайте от горещините и се разхладете със свежа напитка край басейна, излежавайки се на луксозна шатра или шезлонг. Вижте дните за релакс и резервирайте своя почивен ден.

НАСТАНЯВАНЕ

Нашият екип ще ви съдеиства за настаняването на вас и вашите гости в хотел в близост до комплекса. 

ТРАНСПОРТ

Можете да заявите организиран транспорт за вашите гости и (или) Drink & Drive 

БАСЕЙН ПО ВРЕМЕ НА КУПОН

Басейните на Първомай аква могат да бъдат прекрасен интериор за вашият празник и фотосесия но по време на събития е забранено тяхното използване

ЛОКАЦИЯ

Намираме се на 10 км от магистрала Тракия ,

Въпреки че сме извън града, 5 минутна разходка ще ви отведе до центъра на гр. Първомай

Летище София и Бургас са на 2 часа път, а летище Пловдив на 30 мин.

 

Не се колебайте да ни потърсите за всякакви въпроси
Екипът ни с удоволствие ще отговори на всички ваши запитвания