heading-logo
AQUA WEDDING GARDEN

Едно Магично Място За Сватби Събития и Летен Релакс

Разкриваме ви пристанището на спокойствие и удоволствие само на кратко разстояние от градския пулс на Пловдив. Добре скрит сред гористата местност   “Адата”, край град Първомай, разцъфтява комплексът “Parvomay Aqua”. Това е вълшебно място, където изтънчеността се слива с природната красота, като предлага на посетителите си идеално убежище от ежедневието и шума на града.

Със своето привлекателно местоположение и изискан дизайн, “Parvomay Aqua” се превръща в предпочитано място за почивка и организиране на сватби и специални събития. Тук можете да се потопите в спокойствието на изчистен съвременен ландшафт, който кани на релакс и възстановяване. Нашата мисия е да предоставим на всеки гост не само удобство, но и изисканост, съчетана с приятната обстановка на природата. 

 

Сватба в "Parvomay Aqua- Wedding Garden"

Сватба в "Aqua Garden Wedding Parvomay"

Мечтаете за сватба сред природата, желаете фотосесия в гората или край басейна , държите на качествена и вкусна храна, искате сватба без ограничения и координирана от професионален сватбен агент…. Вие сте на точното място,  направите запитване и резервирайте дата за сватбата ви сега……

 

Релакс в "Parvomay Aqua"

Релаксирай в "Parvomay Aqua"

Напрежението ви идва в повече, желаете спокойствие и птички да пеят покрай вас докато си пиете питието , децата ви са жадни за простор и търсите прохлада през летните жеги……Всичко това съчетано с чаша топ кафе, освежаващи напитки и вкусна храна в “Parvomay Aqua”. Резервирайте своя релакс сега…..докато все още има места

 

heading-logo
Aqua Wedding Garden

Сватба Сред Природата

Комплексът разполага със градина с внушителни размери, с над 800 кв.  тревни площи. На ваше разположение са 3 обособени зони за сватбена церемония, с “wellcome drink “ кът в близост до тях. Сключите брак в присъствието на вашите гости под палмите на брега на басейна, под сянката на високите тополи или пред арката на просторната ни поляна.  Капацитета на градината е над 500 гости , а при лоши метеорологични условия на ваше разположение е луксозна сватбена шатра с капацитет до 150 гости оборудвана и декорирана подходящо. Изберете разообразно меню с опция за веган и вегитариански вариант, подберете хапки и напитки за коктейл (виж сватбена брошура).Комплексът си партнира със сватбена агенция, което улеснява организацията и декорацията на вашата сватба. Модерният дизайн на басейните и градината , както и гористата местност в близост до комплекса, позволяват за разнообразни по своя стил сватбени фотосесии, а отдалечеността от населено място дава възможност за гъвкавост в продължителността на празникът ви.

За конфорта и координацията в сватбеният ви ден ще се погрижи професионален сватбен агент с над 20 годишен опит в сватбеният бизнес. 

 

aquaweddinggarden

Церемония На ОткритоКажете “ДА”

Пред всички ваши гости

Кажете ”ДА” пред всички ваши гости, като изберете една от нашите зони обособени за изнесен ритуал. Сключите брак под палмите на брега на басейна , на просторната ни поляна или под сянката на високите тополи. За ваше още по-голямо удобство разполагаме с няколко вида сватбена арка, ритуална маса и  столове за вашите гости. 

G0

Добре Дошли


Коктейл за ДОБРЕ ДОШЛИ

Посрещнете вашите гости подобаващо 

 

Посрещнете вашите гости с коктейл за “Добре Дошли” с чаша шампанско, свежи домашни лимонади,  коктейли  и дребни хапки избрани от вас, подредени и тематично декорирани и разположени в близост до избраната зона за ритуал. Разполагаме и със зелена вертикална стена за 120 чаши, дървен външен бар и коктеилни маси. Изберете коктейлно меню от Сватбена Брошура 

Цени и Пакети

Всеки Делник

ПАКЕТ БИЖУ
59.00 лв
Всеки делник можете да се възползвате от отстъпките ни в пакет Бижу, и от комплиментите, които сме ви подготвили.

УИКЕНД ЛЯТО

ПАКЕТ ЕЛЕГАНС
99.00 лв
При минимален брой гости от 100 човека, за уикендите от 01.06 до 01.09 , наемате ексклузивно целият комплекс

Планувай На Воля

СВАТБА

Планувай на воля своята мечтана сватба при нас. Нашата градина е райско място ,което ще постави приказно начало на вашата история.

СЕМЕЕН ПРАЗНИК

Всеки ваш празник, абитуриентски бал, юбилей, рожден ден и др. ще бъде експлозия от чувства и емоции в близост до природата и под вълшебното възействие на водата.

ДЕТСКО ПАРТИ

Да тичат на воля по поляната, да се планцукат в детския басейн е един малък празник за малчуганите. А вие можете да си пиете освежаващия коктейл и да им се радвате, докато ние им приготвяме лакомства. Попитайте ни за нашият детски пакет.

РЕЛАКС КРАЙ БАСЕЙНА

Избягайте от горещините и се разхладете със свежа напитка край басейна, излежавайки се на луксозна шатра или шезлонг. Вижте дните за релакс и резервирайте своя почивен ден.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

НАСТАНЯВАНЕ

Нашият екип ще ви съдеиства за настаняването на вас и вашите гости в хотел в близост до комплекса. 

ТРАНСПОРТ

Можете да заявите организиран транспорт за вашите гости и (или) Drink & Drive 

ОВЪРТАЙМ

Комплекс Първомай аква е на ваше разположение за 6 часа в деня на събитието. При желание за продължителен престой, за всеки следващ започнат час се заплаща такса ‘овъртайм’ в размер на 150 лв до 3;00ч и 400 лв след 04;00 ч

ПОЗВОЛЕН ВНОС

Позволен е внос на торта, питка, ядки, десерт и алкохол при определена такса уточнена във нашата оферта и придружени от съотжетните документи за произход. Вносът на храна, бира, безалкохолно и вода не е позволен.

ВЪНШНИ ФИРМИ

Ние не ви налагаме екипът от контрагенти (видео, фото, сладкарница и други) но можем да ви съдействаме при избора му, като ви гарантираме професионализъм и корекност от страна на нашите партньори. 

БАСЕЙН ПО ВРЕМЕ НА КУПОН

Басейните на Първомай аква могат да бъдат прекрасен интериор за вашият празник и фотосесия но по време на събития е забранено тяхното използване

aqua

ЛОКАЦИЯ & КОНТАКТИ

Контакти

+359 877 666 262 (от 09:00 до 19;00ч)

eventparvomay@gmail.com

WhatsApp +359 879 469 675

Със запитване в контактната ни форма

 

Локация

Намираме се на 10 км от магистрала Тракия ,

Въпреки че сме извън града, 5 минутна разходка ще ви отведе до центъра на гр. Първомай

Летище София и Бургас са на 2 часа път, а летище Пловдив на 30 мин.

 

Потърсете ни за всякакви въпроси
Екипът ни с удоволствие ще отговори на всички запитвания