heading-logo
AQUA GARDEN WEDDING

Мечтаното място за сватби събития и релакс

Комплекса Aqua Garden Wedding се намира на 40 км. от Пловдив.
 Сгушен е в прегръдките на гористата местност Адата, край град Първомай, като приказен оазис в централната част на Тракия, далече от градската суматоха. Благодарение на чудесната си локация,  удобният достъп и прекрасният си модерен ландшафт, бързо се превръща в най-желаното място за събития и релакс. 
 

 

СВАТБА

Резервирайте вашата дата сега

AQUA GARDEN WEDDING

heading-logo
Сватба в градината на

Aqua Garden Wedding

Комплексът разполага с градина с внушителни размери, с над 800кв тревни площи.
На ваше разположение са 3 обособени зони за сватбена церемония, с “wellcome drink “ кът в близост до тях.  Можете да сключите брак под палмите на брега на басейна, под сянката на високите тополи или пред арката на просторната поляна в присъствието на вашите гости. 
Капацитета на градината е над 500 гости , а при лоши метеорологични условия на ваше разположение е луксозна сватбена шатра оборудвана и декорирана подходящо. За зимният сме приготвили панорамна зала с капацитет около 150 гости.
Модерният дизайн на басейните и градината , както и гористата местност в близост до комплекса, позволяват за разнообразни по своя стил сватбени фотосесии, а отдалечеността от населено място дава възможност за гъвкавост в продължителността на празникът ви.

 

POOL & RELAX

heading-logo
Плувен Комплекс и Място за Релакс

Aqua Garden Wedding

 
 В дните в които не е ангажирана за събитие Aqua Garden Wedding се превръща в уникално място за релакс и летни забавления. На ваше разположение са два басейна, джакузи, над 350 лежащи места на шезлонги и в луксозни семейни шатри, волейболно игрище, летен бар до басейна, ресторант,  детски кът в близост до детският басейн и под сенките на високи тополи. Мястото е идеално за провеждане на детски партита , тиим билдинг, срещи с приятели и летни ваканционни купони.

 

Планувай на воля

СВАТБА

Планувай на воля своята мечтана сватба при нас. Нашата градина е райско място ,което ще постави приказно начало на вашата история.
read more

СЕМЕЕН ПРАЗНИК

Всеки ваш празник, абитуриентски бал, юбилей, рожден ден и др. ще бъде експлозия от чувства и емоции в близост до природата и под вълшебното възействие на водата.
GLENKORAWEDDING

ДЕТСКО ПАРТИ

Да тичат на воля по поляната, да се планцукат в детския басейн е един малък празник за малчуганите. А вие можете да си пиете освежаващия коктейл и да им се радвате, докато ние им приготвяме лакомства. Попитайте ни за нашият детски пакет.

РЕЛАКС КРАЙ БАСЕЙНА

Избягайте от горещините и се разхладете със свежа напитка край басейна, излежавайки се на луксозна шатра или шезлонг. Вижте дните за релакс и резервирайте своя почивен ден.
Не се колебайте да ни потърсите за всякакви въпроси
Екипът ни с удоволствие ще отговори на всички ваши запитвания