Нашите услуги:

Сватбена организация

Виж още

Декорация на събития

Виж още

Сватбени Ритуали

Виж още

Oще:

Виж още:
Фото и Видео
Да запечатате в кадри всички вълнуващи моменти. Да пренесете вашият празник във вечноста с видео, на което ще се смеете с приятели, ще плачете от носталгия и ще трогнете дори внуците си с една от най-сложните задачи при плануването на празника ви.<br /> Ще ви насочим към подходящи фотографи и видео-оператори, ще ги ангажираме и организираме спрямо вашите предпочитания.
Виж още:
Торти и Сладък Бар
Няма по зашеметяващ начин да се отблагодарите на своите гости от кокетни сладки, еклери, бисквитки, макарони, бонбони а защо не шоколадов фонтан. А какво е сватба или рожден ден без торта, поднесена по впечатляващ начин със фойерверки, романтични целувки и бурни аплодисменти. Агенция Гленкора има изкушението да си партнира със бутикови сладкарници, които ще изпълнят всички ваши сладки фантазии.
Виж още:
Дрескод
Ще ви съдействаме при изборът на булчинската рокля, костюмът на младоженеца, шаферските рокли и всичко необходимо, за да осъвършенстваме цялостната визия на вашата сватба. Ще ви насочим към дизайнери и заедно ще се погрижим за “дрескода” на вашето събитие.
Виж още:
Автомобили под наем
Автомобили под наем
Ще се погрижим и за автопарка. Ще наемем необходимите превозни средства като лимузина, карета, джип, автобус за гостите и др. Можете да разчитате на нас за летищен трансфер. посрещане и настаняване на вас и вашите гости,
Виж още:
Музикално и Сценично Оформление
Декорацията e лицето а музиката е душата на всяко събитие. За това за нас едно от най-важните неща е музикалното оформление. Агенция Гленкора работи с музикални изпълнители от различни жанрове,както и с артисти представящи всевъзможни шоу програми. Можем да ангажираме за вашето събитие:
виж още
Виж още:
Внимание към детайлите
Внимание към детайлите
С прецизност ще изпипзме до съвършенство и най-дребният детайл за да бъде общата картина удивителна! Ръчно ще изработим вашият ритуален комплект, персонални печатни материали табелки за гостите и др.
Виж още:
Грим и прическа
Грим и прическа
Ще ви съдействаме и организираме за часовете за грим и прическа, и ще ви помогнем с модни съвети oтносно цялостната ви визия и тази на вашето събитие.
Виж още:
Медии
МЕДИИ
Ще изработим електронна сватбена покана, а след събитието ваш личен сайт. В деня на събитието ще получите малък набор от професионални снимки за да ги споделите с вашите последователи. Ще ви представим във всички наши ел. медии.